O NAMA

Elektro-Agent d.o.o. je preduzeće u 100% privatnom vlasništvu, smješteno u industrijskoj zoni grada Tuzle, u mjestu Bukinje. Preduzeće je osnovano 1991. godine i svoj rad je započelo sa svega 5 zaposlenih. U svojoj razvojnoj putanji zahvaljujući menadžmentu, zaposlenima i njihovom znanju razvila se u tvornicu koja trenutno zapošljava 84 radnika. Proizvodni pogon se u početku zasnivao na proizvodnji elektroinstalacijskih plastičnih cijevi, međutim u kratkom periodu dolazi do nabavke mašina Knuth, Olmas i Miller koje su uticale na promjenu proizvodnog programa i omogućile raznolikost proizvoda. U daljem toku razvoja i širenja proizvodnje su i investicija i kupovina naprednih CNC probijačica i lasera čime smo kvalitet proizvoda podigli na najviši nivo, naročito kako bi zadovoljili zahtjevno inozemno tržište. Prostire se na 5.912 m² od čega je 3.500 m² pod krovom. U okviru Poslovne zone ”Kreka Sjever” u posjedu je zemljišta od 4.877 m² na ukupan period od 80 godina, sa urbanističkom dozvolom i građevinskom dozvolom u izradi. U svom vlasništvu ima vozni park od 4 putnička i 10 teretnih vozila. Elektro-Agent  ima kompletnu infrastrukturu, asfaltirani krug, parkiralište za vozni park, internet, upravnu zgradu,  proizvodne hale podijeljene na pogone od metala, drveta i plastike, magacin za gotove proizvode, pakeraj, montažu, opremljeni restoran za radnike, kafić i kuhinja za goste, video nadzor sa 32 kamere. Čitavo preduzeće je klimatizovano, dok se proizvodne hale griju na pelet. Proizvodni pogoni su: sječenja, štanceraj, varenje, farbanje elektrostatičkim nanošenjem praha, stolarija, proizvodnja gibljivih cijevi, mašinska obrada i pogon za obradu i savijanje cijevi. U vlasništvu preduzeća se nalazi i maloprodajni objekat u Lukavcu od 180 m2, maloprodaju u okviru preduzeća, kao i restoran Snack bar „Giardino“ u Ul.ZAVNOBIH-a br.13. Vizija preduzeća  ogleda se u slijedećem: Prisutni smo na tržištu u zemlji i inozemstvu preko 28 godina i radeći sa najzahtjevnijim kupcima i najvećim robnim centrima postavili smo sebi obavezu kontinuiranog usavršavanja tako što ulažemo u razvoj novih proizvoda i novih tehnologija, naročito vodeći računa da je radna snaga ključan faktor u proizvodnji. Povoljne cijene, usluga na visokom nivou i kvalitet proizvoda rezultirao je time da danas sarađujemo sa preko 500 stalnih kupaca, pri tome sa najvećim trgovačkim lancima i orjentisani smo ka izvozu u EU.

NAŠE USLUGE

U svom asortimanu broji više od 800 standardnih proizvoda, a uzimajući u obzir i proizvode koji se rade po narudžbama kupaca taj broj postaje dvostruko veći.

 1. Poljoprivredni Alati

  Tradicionalno oblikovani alati za sve vrste poljoprivrednih radova, aktivnosti i hobija u vrtu. Lopate, ašovi, motike, vile, grablje, pile i kosijeri napravljeni su za jednostavnu i sigurnu upotrebu.

 2. Vrtni namještaj i roštilji

  Klupe i stolovi, kao i ljuljačke za djecu čine prijatnim i udobnim svaki vrt. Imamo bogat izbor roštilja na ugalj različitih dimenzija i praktičnih za nošenje, kao i tanjirača i kotlića za pripremu mesa i povrća.

 3. Građevinski program

  Poklopci za šahtove, gazišta, građevinske čaše, nosači greda, uzengije, klanfe, gromobranski program, nosači za beton – predstavljaju siguran izbor za kvalitetnu gradnju. Poseban segment ovog programa čine gibljive cijevi od polipropilena za elektroinstalacije, koje se proizvode u pet različitih presjeka.

 4. Proizvodi za domaćinstvo i nosači

  Proizvodimo obujmice, nosače antena, klima i polica, L nosače, baglame i ereze, kuke i kutnike u preko 100 različitih dimenzija različitih namjena. Proizvodi za domaćinstvo obuhvataju nadstrešnice, poštansku sandučad, parking prepreke i police koje su jednostavne za montažu i mogu se praviti po željama kupaca.

 5. Zimski program

  Najprodavanije sanke od metala u BiH su proizvod Elektro-Agent kompanije. Bogat izbog pribora za loženje (mašice, ožezi, žarači, širajzi), setova za loženje, podmetača za peći i korpi za drva čine zimske dane toplijim i ugodnijim u domovima brojnih kupaca. U asortimanu imamo i i lopate za čišćenje snijega, te lopate za auto.

NAŠA MISIJA

Misija Elektro Agent-a: Potrebno je spriječiti odlazak radne snage iz naše države, stvarajući bolje uslove za rad i ulaganjem u radnike. Odgovarajuća plata za rad jeste izuzetno bitan faktor, ali još je važnije stvoriti takvo okruženje da se svaki zaposlenik osjeća kao dio kolektiva, da može dostojanstveno obavljati svoj posao i znati da je uspjeh cijele kompanije uspjeh svakog radnika. Svojom ponudom proizvoda i usluga za svakodnevnu upotrebu stvoriti najbolje uslove za potrošače i uz stručne i motivisane radnike pružiti najbolju uslugu i prijatnu kupovinu potrošačima u ugodnom okruženju.

Naš Tim

Trebate nekoga od nas?

Sanel Karabegović
DIREKTOR
+387 35 301 000
Mirsada Turčinović
RUKOVODILAC RAČUNOVODSTVA I FINANSIJA
+387 35 301 003
Nedim Nezirović
RUKOVODILAC NABAVKE PRODAJE
+387 35 301 005
Amela Salihović
KNJIGOVODSTVENI SERVIS
+387 35 301 006
STRUKTURA FIRME

U okviru preduzeća, imamo sljedeće službe

1

Administrativna služba

2

Služba finansija i računovodstva

3

Kadrovska i pravna služba

4

Služba navake i prodaje

5

Knjigovodstvo

6

Tehnička služba

74Poljoprivredni Alati
29Vrtni namještaj i roštilji
150Građevinski program
110Zimski program
IZJAVE NAŠIH POSLOVNIH PARTNERA

Šta drugi kažu o nama