Historijat i generalne informacije o nama

Juni 21, 2019

Historijat i generalne informacije o nama

Elektro-Agent d.o.o. je preduzeće u 100% privatnom vlasništvu, smješteno u industrijskoj zoni grada Tuzle, u mjestu Bukinje.

Preduzeće je osnovano 1991. godine i svoj rad je započelo sa svega 5 zaposlenih. U svojoj razvojnoj putanji zahvaljujući menadžmentu, zaposlenima i njihovom znanju razvila se u tvornicu koja trenutno zapošljava 84 radnika.

Proizvodni pogon se u početku zasnivao na proizvodnji elektroinstalacijskih plastičnih cijevi, međutim u kratkom periodu dolazi do nabavke mašina Knuth, Olmas i Miller koje su uticale na promjenu proizvodnog programa i omogućile raznolikost proizvoda.

U daljem toku razvoja i širenja proizvodnje su i investicija i kupovina naprednih CNC probijačica i lasera čime smo kvalitet proizvoda podigli na najviši nivo, naročito kako bi zadovoljili zahtjevno inozemno tržište.

Prostire se na 5.912 m² od čega je 3.500 m² pod krovom. U okviru Poslovne zone ”Kreka Sjever” u posjedu je zemljišta od 4.877 m² na ukupan period od 80 godina, sa urbanističkom dozvolom i građevinskom dozvolom u izradi.

U svom vlasništvu ima vozni park od 4 putnička i 10 teretnih vozila.

Elektro-Agent  ima kompletnu infrastrukturu, asfaltirani krug, parkiralište za vozni park, internet, upravnu zgradu,  proizvodne hale podijeljene na pogone od metala, drveta i plastike, magacin za gotove proizvode, pakeraj, montažu, opremljeni restoran za radnike, kafić i kuhinja za goste, video nadzor sa 32 kamere. Čitavo preduzeće je klimatizovano, dok se proizvodne hale griju na pelet.

Post Types, Standard Posts
About admin